Webhotel

Når man skal vælge et webhotel, så gælder det om at finde et der er driftsikker og ikke mindst et der ikke koster en bondegård. Et webhotel til en bondegård, kan selvfølgelig have en række fordele som et billigt webhotel, ikke har. Men de webhoteller jeg vil præsentere for dig her, er alle webhoteller som har et godt ry og en driftsikker løsning.

Min personlige favorit

Unoeuro
Med 10 års erfaring og meget få problemer vil jeg helt klart anbefale Unoeuro.com, på tros af det udenlands klingende navn og webadresse er det en pæredansk virksomhed fra Skanderborg. Har du været på Skanderborg Festival så er du ikke i tvivl om hvor den by ligger, i andre må åbne Google Maps og kigge mellem Aarhus og Horsens. Unoeuro er ikke blot i den billige kategori, de er faktisk også blandt danmarks billigste webhoteller. Ønsker du lidt mere serverkraft, så vælger du blot et Pro Suite, der giver 200% på CPU og hukommelse. Unoeuro tilbyder 1-click install af kendte systemer som f.eks. WordPress, Prestashop m.v. Jeg har tidligere anbefalet Meebox.com her på siden, men de er lagt sammen med Unoeuro, så det bliver en samlet anbefaling.

Er det svært at komme i gang med eget webhotel? Nej slet ikke. Jeg har oven i købet lavet en lille guide til dig som begynder.

Hvad er et webhotel egentlig?

Et webhotel er i bund og grund en plads på en server. En server er en kraftfuld computer, som kan hoste en eller flere hjemmesider. At hoste vil sige at opbevare en hjemmeside. Serverne står typisk på et serverhotel, hvor der er mange servere. Er dine fremtidige besøgende danskere, så giver det god mening at have din hjemmeside liggende i Danmark, da den derved vil blive åbnet hurtigere, end en fra en server i f.eks. USA. Overstående webhotel er dansk.

Webhotel